O nama

 

Šoping centar Promenada Novi Sad se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Novom Sadu, na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara. Promenada, čija je ukupna izgrađena površina 150.000 kvadratnih metara, investicija je kompanije NEPI Rockcastle, vodeće investicione kompanije koja se bavi komercijalnim nekretninama u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

 

Jedinstveni dizajn Promenadu izdvaja po mnogo čemu u odnosu na ostale šoping centre. Projektovana je tako da dopušta ulazak velike količine prirodnog svetla što pruža poseban užitak. Takođe, u okviru dvorišnog prostora Promenade postoje i tri košarkaška terena. Ono što Promenadu čini još privlačnijom i interesantnijom jesu i dve prostrane terase, od kojih jedna od njih ima pogled ka prepoznatljivoj znamenitosti srpske Atine – Petrovaradinskoj tvrđavi.

 

49.000 m² prostora dizajnirani su za uživanje i kupovinu, sa više od 160 brendova i 1.500 parking mesta, uključujući i specijalna parking mesta za porodice sa malom decom. Takođe, šoping centar pruža i druge pogodnosti za roditelje sa malom decom (baby room, grejač za mleko, kolica, igraonicai sl.), koji bez opterećenja i brige mogu zakoračiti u kupovinu.

 

Neki od poznatih brendova koji se mogu naći u Promenadi su brendovi Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka, zatim brendovi LPP grupacije – Mohito, Sinsay i Reserved.  U Promenadi se takođe nalazi i LC Waikiki, kao i Fahion Company i Sportina sa svojim brendovima. Pored toga, mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Intersport, Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Jungle Baby-ja, Dexy Co Kids-a i Pertini Toys-a takođe su na raspolaganju. To nije sve, jer između ostalog u Promenadi možemo da kupujemo i u Lisci, Orsay -u, Legend-u, Tiffany-ju, Moni, kao i mnogim drugim radnjama.

 

Bogatu ponudu Promenade upotpunjuje supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop koji ima osam sala kapaciteta od 1.246 sedišta. Jedna od sala je opremljena superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata.

 

Ono što Promenadu dodatno izdvaja jeste jedinstven spoj široke ponude u regionu – pored prodavnica, u ponudi je i veliki broj lokalno poznatih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena, ali i velike brendove u ugostiteljstvu kao što su McDonald’s, KFC, Caribic Pizza, kao i raznolike zabavne sadržaje.

 

Do šoping centra Promenada Novi Sad možete doći i nekom od linija javnog prevoza:
Autobus 4, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 18, 60, 61, 62, 64, 68, 69, 71, 72, 73, 74, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 84, 86

 

Dobrodošli!