Dragi posetioci,

 

Ovaj jun, naš tržni centar fokus stavlja na vaše zdravljeidobrobit kroz kampanju pod nazivom "ZDRAV ŽIVOT, SVESNE ODLUKE.".

 

Kroz niz pažljivo osmišljenih događaja, želimo da podignemosvest o značaju holističkog pristupa zdravlju iponudimo prilikuda se upoznate sa alternativnim metodama kojevam mogupomoći da vodite ispunjeniji i zdraviji život.

 

1. Sajam Alternativne Medicine

22.06-23.06. od 12h- 20h

 

Prvi u nizu događaja jeste sajam alternativne medicine, gdećetemoći da se susretnete sa različitim terapeutima ipraktičarimaalternativnih metoda lečenja. Otkrijte blagodetiakupunkture, homeopatije, ajurvede, aromaterapije i mnogihdrugih metoda. Sajam će biti prilika da dobijete besplatnekonsultacije i da se upoznate sa proizvodima i uslugama kojepodržavaju holističkipristup zdravlju.

 

2. Predavanja na temu holističke medicine “HOLISTIČKI PRISTUP ZA BOLJI ŽIVOT”

28.06.

 

Vrhunac događaja jesu predavanja na temu holističke medicine. Vrhunski stručnjaci iz oblasti holističke medicine održaćeinspirativna predavanja i diskusije gde ćete imati prilikuda saznate više o integralnom pristupu lečenju tela i uma.  Posetiociće imati priliku da se upoznaju sa našim predavačima, postaveim pitanja i učestvuju u praktičnim vežbama.

Satnica:

17:00 – 17:40

● Uvodna reč: Moderator Nina Martinović Armbruster

● Predavanje: “ČUDESNA TRANSFORMACIJA” dr Mona Maličević + praktična vežba za posetioce

17:40 – 17:50  PAUZA

17:50 – 18:40  

● Panel diskusija: “NEGOVANJE ŽIVOTA” (Snežana Jović, Dr Mila Živojinović, Dr Olivera Miškić)

19:20 – 19:30 PAUZA

13:30 – 20:00  

● Predavanje: “HORMONALNA HARMONIJA”  drVladimirIlić + praktična vežba za posetioce    ​

20:00  KRAJ        

Ova predavanja će vam pružiti dragocene uvide u metode kojesebave ne samo simptomima, već i korenimazdravstvenihproblema.

 

 

3. Radionica Joga na Terasi Promenade

29.06.

 

Uživajte u mirnom okruženju i pridružite se radionici jogakojaće se održati na našoj terasi (opred Lofta). Ova radionica je idealna za sve uzraste i nivoe, a vodiće je iskusni instruktorijogeiz BIBINDU YOGA STUDIA iz Novog Sada.

 

● Prva radionica: JUTARNJI JOGA ČAS počinje u 08:00 ujutru i traje 90 minuta;

● Druga radionica: “MOMMY & ME” počinje u 09:30 itraje60 minuta. Ova radionica osmišljena je kao zajedničkiprogramza mame i njihovu decu uzrasta od 5 do 9 godina, gde moguzajedno da vežbaju jogu.

 

Potrebna vam je samo oprema, joga strunjače će bitiobezbeđene. Na ulazu dobijate i vaučer za jedan besplatanzdravi sok iz Juice Bar-a.

 

______________________________________

 

 

Ulaz za sve događaje je BESPLATAN, ali su mesta za radionicejoge i predavanja ograničena. Na Promenadinoj SPOT aplikaciji, u sekciju “Pokloni” (ili ako vam je na engleskom“Get rewards” sekcija), možete da preuzmete vaš vaučer za događaj koji vas interesuje. Nakon toga, dođete na info pult TC Promenada gdećete dobiti odštampanu verziju vaučera koji predstavlja ulaznicu.

Vaučer iznosi 300 poena. Ukoliko nemate aplikaciju, ne brinite, besplatno je možete skinuti i registrovati se, i svakakopriregistraciji dobijate 1000 poena tako da ćete moći da preuzmetevaučer za sva tri događaja odjednom.

 

 

Srdačno vas očekujemo!

Vaša Promenada

 

 

Datum događaja

11 Jun 2024 09:00 - 29 Jun 2024 22:00

Preuzmi aplikaciju SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

NAJNOVIJI DOGAĐAJI